Fotoshoot

Droom je van om de unieke foto’s van jouw dier? Dan ben ik graag jouw professionele fotograaf!

Hieronder vind je meer informatie en een overzicht van de tarieven.

 
 

Een fotoshoot in 6 stappen

Je maakt een reservatie, direct in mijn agenda

Ik contacteer jou om de fotoshoot voor te bereiden.

De fotoshoot gaat door op de plaats van locatie.

De dag na de fotoshoot krijg je een eerste bewerkte foto en je persoonlijke galerij te zien.

Op basis van jouw definitieve selectie werk ik de beelden af.

Je kunt nadien bij mij terecht voor reproducties of leuke extra’s.

TARIEF

Hieronder kan je een overzicht vinden van de verschillende tarieven en fotoshoot pakketten.

Bij elke fotoshoot ontvang je de dag nadien een preview en een eigen persoonlijke galerij waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen. 

Basic

Locatie Bornem
300
 • Onbeperkte shoot tijd
 • 4 digitale bestanden (web/HR)
 • Onbeperkt aantal dieren
 • Persoonlijke galerij*
 •  
 • Foto prints
 •  

premium

Locatie Bornem
375
 • Onbeperkte shoot tijd
 • 6 digitale bestanden (web/HR)
 • Onbeperkt aantal dieren
 • Persoonlijke galerij*
 • 5 foto prints op 10x15 cm
 • Poster 40x60 cm
 •  
Populair

VIP

Locatie Bornem
600
 • Onbeperkte shoot tijd
 • 8 digitale bestanden (web/HR)
 • Onbeperkt aantal dieren
 • Persoonlijke galerij*
 • 8 fine art prints op 10x 15 cm
 • Wanddecoratie 50x75 cm
 •  

* In jouw persoonlijke galerij vind je alle onbewerkte foto’s. Je kan zelf jouw eigen foto’s uitkiezen en foto’s bijbestellen indien gewenst. Het bijbesteltarief is €30,- per foto. Onbewerkte foto’s worden niet afgeleverd. 

*Excl. reiskosten. Verplaatsing op locatie is uiteraard mogelijk, hiervoor worden verplaatsingskosten in rekening gebracht van €0,35/km. Bij een enkele reis langer dan 1h, wordt er per uur een extra toeslag van €25 gerekend. Doorheen België worden er verschillende mooie fotoshoot locaties aangeboden door Lieselotte Claesens, deze kan je terug vinden bij de knop “reserveer een fotoshoot”.  

FAQ buiten hond/paard

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest gestelde vragen over een buiten fotoshoot.

Nee hoor, ik heb een dun fotografie leibandje/touwhalster die je hond of paard tijdens de fotoshoot kan aanhouden. Dit werk ik nadien netjes weg in photoshop.

Standaard gaat een fotoshoot door op onze eigen locatie in Bornem, hiervoor worden geen verplaatsingskosten in rekening gebracht. 

Doorheen België worden er ook verschillende andere mooie fotoshoot locaties aangeboden door Lieselotte, deze kan je terug vinden bij de knop “reserveer een fotoshoot”.  Per locatie vind u de toegevoegde verplaatsingskosten. 

Voor een buiten fotoshoot reken ik +/- 1h – 1h30.

Uiteraard is dit steeds afhankelijk van het dier. Gaat alles vlot dan kan het zijn dat we wat eerder klaar zijn, heeft jouw dier wat meer acclimatisatie tijd nodig, dan kan het wat langer duren. 

De fotoshoot verloopt steeds op het tempo van het dier, er is nooit tijdsdruk. 

Het weer speelt een belangrijke rol, aangezien de fotoshoots in de buitenlucht plaatsvinden. Wanneer er slecht weer wordt voorspeld, beslissen we samen of we de shoot laten doorgaan of verplaatsen

In de meeste gevallen van slecht weer, kiezen we ervoor de shoot te verplaatsen. In dergelijk geval zoeken we samen een nieuwe passende datum uit. Bij droog weer kan de fotoshoot meestal gewoon doorgaan. Bewolking is geen enkel probleem. Mocht het erg grauw weer zijn dan kijken we even hoe ernstig dit is. Soms is het namelijk ook nodig de reportage te verzetten.

Reken bij het boeken op een termijn van 1-2 maanden. Heb je een spoedgeval wegens ziekte of een andere reden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Je zal je de dag na jouw fotosessie een sneek peak ontvangen via email of social media. Maak dus zeker dat je de pagina van Lieselotte Claesens volgt op Facebook en Instagram!

Samen met de eerste sneak peek, ontvang je tevens ook jouw persoonlijke galerij. De gekozen foto’s ontvang je na maximum 4 weken, deze kunnen via een persoonlijke link gedownload worden.

In jouw persoonlijke galerij staan alle onbewerkte foto’s. Hieruit kan je het aantal  foto’s kiezen dat inbegrepen zat in jouw fotosessie en is het mogelijk om eventueel extra foto’s bij te bestellen. Het bijbesteltarief is €30,- per foto.

Onbewerkte foto’s worden nooit afgeleverd aan de klant, enkel de gekozen bewerkte beelden.

Een web-bestand is 2048×1365 pixels groot en bevat het watermerk van LCPD.be. Dergelijke bestanden worden gebruikt voor het plaatsen op internet en social media. Het formaat is echter NIET geschikt voor afdrukken.

De ‘HR’ in een HR-foto staat voor ‘hoge resolutie’. Deze foto’s mogen NIET op internet worden geplaatst en zijn enkel geschikt voor persoonlijk gebruik. Je kunt deze foto’s laten afdrukken op elk gewenst formaat. Zie ‘disclaimer – algemene voorwaarden’ voor het gebruik van web-bestanden en HR-foto`s.

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE