Coaching traject

Learn to capture exceptional animals.

Ben jij een (startende) honden- of paardenfotograaf en ben je er helemaal klaar voor om jezelf, je bedrijf, je fotografieskills naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit persoonlijk coachingstraject iets voor jou! 

 

Is dit herkenbaar voor jou?

Ben je al een tijdje aan het fotograferen, maar heb je het gevoel dat je niet echt vooruitgang boekt?

Je maakt graag mooie foto’s van je viervoeter, maar weet je niet waar te beginnen.

Heb je een camera, maar raak je in de war door al die knopjes en wil je eindelijk de automatische stand achter je laten?

Droom je ervan om te groeien als honden- of paardenfotograaf, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Heb je behoefte aan structuur in je werkwijze, zowel tijdens het fotograferen als bij het bewerken van je foto’s?

Misschien heb je al een paar workshops gevolgd, maar merk je dat je verlangt naar meer persoonlijke begeleiding en langdurige ondersteuning.

Maak je geen zorgen, want de tijd van worstelen is voorbij. Laat mij je helpen tijdens jouw persoonlijke coachingstraject!

Jarenlange ervaring als dierenfotograaf

Met mijn jarenlange ervaring als dierenfotograaf help ik jou bij het verbeteren van jouw fotografische vaardigheden.

Door mijn ervaring heb ik een schat aan kennis en inzichten opgebouwd, ik leer je al deze waardevolle lessen om je te helpen groeien zonder dat jij dezelfde struikelblokken als mij destijds hoeft te ervaren.

Ik leer je niet alleen mijn beste tips en tricks, ik geef je een unieke kans om jouw droomfoto’s te realiseren. Ik leer je welke technieken het beste werken bij het vastleggen van dieren in verschillende omstandigheden en geef je de uitdagingen mee waar je tijdens het fotograferen tegenaan kan lopen. 

De opgedane kennis zal je helpen om sneller en effectiever vooruitgang te boeken in jouw fotografische reis. 

Previous slide
Next slide

Ga van dit soort foto’s 😕👆🏻

Naar dit soort foto’s 🤩👇🏻

Previous slide
Next slide

Ga van dit soort foto’s..  😕

Naar dit soort foto’s 🤩

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bekijkt de verschillende trajecten en beslist of ik de juiste match voor jou ben.

Helemaal klaar om ervoor te gaan of heb je toch nog enkele vragen? 


Plan jouw kennismakingsgesprek in en krijg antwoord op al jouw vragen.

Ben je helemaal enthousiast en klaar om eraan te beginnen? Dan plannen we samen de coachingsessies van jouw traject in!

Jezelf een kickstart geven?
Doe het hier!

Tijdens jouw persoonlijke coachingstraject ontdek je hoe je de honden- of paardenfoto’s van je dromen kunt maken en je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Het traject wordt volledig afgestemd op jouw wensen en doelen, omdat we geloven dat standaard workshops niet voldoende zijn. Het is tijd voor een authentiek en op maat gemaakt traject speciaal voor jou!

Jouw persoonlijke traject omvat een verscheidenheid aan op maat gemaakte workshops en opdrachten, portfolio reviews, waardevolle feedback en zelfs een exclusieve brandingfotoshoot. Met al deze tools in handen, zul je een vliegende start kunnen maken en jezelf naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

De Coachingspakketen

3 maanden traject

2150
1350
 • Kennismakingsgesprek
 • 2 privé workshops fotografie
 •  
 • 2 privéworkshops photoshop
 • Thuisopdrachten
 • (Brandings) fotoshoot
 • 1 SOS videocalls
 • 2 portfolio reviews; begin - einde
 •  

6 maanden traject

3750
2250
 • Kennismakingsgesprek
 • 2 privé workshops fotografie
 • 2 privé meeloopdagen op locatie naar keuze
 • 2 privéworkshops photoshop
 • Thuisopdrachten
 • (Brandings) fotoshoot
 • 4 SOS videocalls
 • 3 portolio reviews; begin - midden - einde
 • Boek: alles wat je moet weten over basis hondenfotografie en photoshop

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een toelichting van de meest gestelde vragen. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! 

Ja hoor! Het traject is niet enkel geschikt voor de ondernemende honden- of paarden fotograaf maar ook voor mensen die hun fotografie skills naar een hoger niveau willen tillen. 

Ben jij bijvoorbeeld een hondenbaasje en wil je gewoon mooie plaatjes kunnen maken van jouw hond? Dan help ik jou daar graag mee verder!

 

Uiteraard! Zeker en vast, tijdens jouw persoonlijk traject leg ik jou haarfijn alle basis rond fotografie en photoshop uit in mensentaal.

Dit zal meteen toegepast zijn op honden- en paardenfotografie, waardoor het makkelijker te begrijpen valt.

Natuurlijk! Ik ben van het principe dat je nooit helemaal bent uitgeleerd! Zelfs als een iets meer ervaren honden- en paardenfotograaf kan je nog dingen bijleren. 

Het traject zal helemaal afgestemd worden op jouw noden, wensen en struikelblokken. 

Om fotografie te kunnen begrijpen zijn er uiteraard enkele technische basistermen. Ik doe mijn uiterste best om jou, zowel tijdens het fotografie- als het photoshop gedeelte, de terminologie in mensentaal uit te leggen. 

We passen alle theorie ook meteen toe in de praktijk, hetgeen alles veel makkelijker maakt om te begrijpen. 

Zeker en vast! Het traject wordt helemaal samengesteld op basis van jouw noden, wensen en struikelblokken. 

Een groeps- of privéworkshop is eerder beperkt in tijd, waardoor niet alles even gedetailleerd kan besproken of geoefend worden. Het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden vergt nu eenmaal tijd om in de vingers te krijgen. Oefening baart kunst! Tijdens jouw persoonlijke traject, nemen we de tijd die nodig is om jouw skills te ontwikkelen en te verfijnen door meerdere keren in de praktijk te oefenen.

Heb jij de ambities om je honden- of paarden foto’s ook commercieel aan te bieden? Dan kunnen leuke branding foto’s uiteraard niet ontbreken om jezelf hiermee in de picture te zetten! Tijdens het traject, spreken we een dag af waarop we samen op pad trekken om jouw te gekke branding foto’s te maken.

Wil je gewoon jouw fotografie- en bewerkingskills naar een hoger niveau tillen en heb je geen nood aan branding foto’s? Dan bied ik jou in de plaats een fotosessie met jouw eigen dier aan. 

Tijdens het coachingstraject mag je meerdere keren 5 foto’s doorsturen. 

Vervolgens bekijk ik jouw foto’s op de fototechnische aspecten, alsook op de bewerking. Hierbij geef ik extra tips en tricks, en stuur bij waar nodig, om jouw foto’s naar een nog beter resultaat te brengen. 💪🏼 

Op het einde van het traject leggen we jouw foto’s naast elkaar. We bekijken samen waar je vooruitgang hebt geboekt en welke nog mogelijke werkpuntjes zijn. 

Gedurende het traject zal je, bij de thuisopdrachten of tijdens het oefenen op eigen portfoliomodellen, allicht op enkele moeilijkheden of vragen botsen. Je wil dan uiteraard snel een antwoord op jouw vragen. 

De SOS videocall kan je binnen de 2 dagen vastleggen om jouw struggles en vragen van de baan te helpen. 

Alle informatie over het boek kan je hier vinden. 

Het traject kan je in het Nederlands of Engels volgen. 

De privé workshops of -meeloopdag fotografie gaan voornamelijk door in de regio Klein Brabant (Bornem). Graag wat variatie qua omgeving? Dit kan zeker, we kunnen hierbij afspreken op de gewenste locatie. Voor bijkomende verplaatsingen zal wel een kilometervergoeding in rekening worden gebracht. 

De privé workshops photoshop gaan bij voorkeur door in mijn fotostudio in Bornem. Op aanvraag kunnen deze ook digitaal gegeven worden. 

Ja hoor, dat is zeker mogelijk! 

Je kan ervoor opteren om in twee termijnen te betalen of d.m.v. een maandelijks bedrag. 

Bij betaling in termijnen zal een toelage van 5% worden aangerekend. 

Hiervoor zijn enkele mogelijkheden:

1) Je hebt reeds bepaalde apparatuur in jouw bezit. 

We bespreken tijdens het kennismakingsgesprek jouw apparatuur. Is het geschikt voor wat je wil bereiken met jouw foto’s? 

 • Je volgt de eerste workshop met je eigen apparatuur. Zo merk je meteen wat de dingen zijn waar je tegenaan loopt. Beslis je toch om nieuwe apparatuur aan te kopen, dan kan ik je bijstaan in het maken van een meer doordachte keuze.
 • Tijdens het kennismakingsgesprek komen we tot de vaststelling dat jouw apparatuur niet geschikt is voor jouw doelen. Ik raad enkele lenzen aan die je kan huren tijdens onze eerste workshop. Je test deze onder mijn begeleiding uit waarna je een doordachte keuze kan maken ivm de aankoop van een nieuwe lens/body.
 • Jij hebt al het ideale apparatuur in je bezit en kan het traject hiermee volgen.

2) Je hebt nog geen apparatuur voorafgaand aan het traject. Ik geef je tijdens het kennismakingsgesprek tips en tricks waar jouw camera/lens aan moet voldoen. Met deze informatie kan je naar een fotowinkel stappen om de verschillende merken eens in de hand te hebben en een goede keuze te maken. 

Volgende lichtsterke lenzen zijn sowieso een mooie aanvulling: 

 • 85mm 1.4
 • 105mm 1.4
 • 135mm 1.4
 • 70-200mm 2.8 
nl_BE