FAQ

Na het bekijken van de website zit je misschien nog met vragen!
Hopelijk kan je op deze pagina het antwoord terugvinden.
Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met me!

Veel gestelde vragen

Wanneer je een fotoshoot hebt geboekt krijg je binnen de 48h een bevestiging, alsook een factuur toegestuurd. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn. 

Betalen is enkel mogelijk via factuur en niet contant op de dag zelf. Wanneer je een nabestelling plaatst, ontvang je hiervoor een afzonderlijk factuur. Wanneer de rekening voldaan is ontvang je jouw foto’s.

Rekeningnummer: BE93 0689 3365 8167.

 
 

Het weer speelt een belangrijke rol, aangezien de meeste fotoshoots in de buitenlucht plaatsvinden. Wanneer er slecht weer wordt voorspeld, beslissen we samen of we de shoot laten doorgaan.

In de meeste gevallen van slecht weer, kiezen we ervoor de shoot te verplaatsen. In dergelijk geval zoeken we samen een nieuwe passende datum uit. Bij droog weer kan de fotoshoot meestal gewoon doorgaan. Bewolking is geen enkel probleem. Mocht het erg grauw weer zijn dan kijken we even hoe ernstig dit is. Soms is het namelijk ook nodig de reportage te verzetten.

Reken bij het boeken op een termijn van 1-2 maanden. Heb je een spoedgeval wegens ziekte of een andere reden? Neem dan conact op voor de mogelijkheden.

 
 

Nee hoor, ik heb een dun fotografie showlijntje/touwhalster die je hond of paard tijdens de fotoshoot kan aanhouden. Dit werk ik nadien weg in photoshop.

 
 

Meestal zullen er binnen een week sneak peeks verschijnen op onze Facebookpagina. Maak dus zeker dat je de pagina van Lieselotte Claesens volgt op Facebook!

Binnen 5 dagen na de fotoshoot ontvang je een persoonlijke link naar onze nabestelpagina, waarbij je jouw foto’s kan kiezen en eventueel extra foto’s kan bijbestellen. Hierna ontvang je binnen 4 weken na de bestelling de foto’s, deze kunnen via een persoonlijke link gedownload worden.

Een web-bestand is 2048×1365 pixels groot en bevat het watermerk van LC Photography & Design. Dergelijke bestanden worden gebruikt voor het plaatsen op internet en social media. Het formaat is echter NIET geschikt voor afdrukken.

De ‘HR’ in een HR-foto staat voor ‘hoge resolutie’. Deze foto’s mogen NIET op internet worden geplaatst en zijn enkel geschikt voor persoonlijk gebruik. Je kunt deze foto’s laten afdrukken op elk gewenst formaat. Zie ‘disclaimer – algemene voorwaarden’ voor het gebruik van web-bestanden en HR-foto`s.

Ik werk samen met een professionele drukker. Wanneer je ervoor kiest foto’s online te bestellen bij: Blokker, Kruidvat, Hema, etc. kunnen de afdrukken enorm tegenvallen. Onze professionele drukker staat garant voor de best mogelijke kwaliteit. 

Snel een antwoord krijgen?

nl_BE