Bedrijfsreportage

Ook als bedrijf kan je terecht bij Lieselotte voor een fotoreportage/branding foto’s. 

 

TARIEF

Voor een bedrijf- brandingsfotoshoot wordt een uur- of dagtarief gehanteerd voor het fotograferen, naargelang het gebruiksdoel van de foto’s zijn er verschillende mogelijkheden om de foto’s aan te kopen.

Je kan als bedrijf ook een gebruikslicentie aankopen van bestaande foto’s. Spot jij op de website of Social media een foto die je graag wenst te gebruiken voor jouw bedrijf?  Contacteer ons voor de mogelijkheden. 

Enkele bedrijven waarmee Lieselotte de afgelopen jaren samenwerkte: 

  • Humandog balancing togetherness
  • Paarden osteopaat Ann Sophie Schellen en bioresonantie voor paarden
  • Hoef en woef – paarden- en honden osteopathie
  • Société des calendriers Oller
  • Trimsalon fantastic fur
  • Hondenhotel ‘t hoogstehof
  • Ecowell 
  • Tuinwerken Lammers
  • DD Law bv
  • DAP Desnoeck
Humandog balicing togetherness
Humandog balancing togetherness
Humandog balancing togetherness
Paarden osteopaat Ann Sophie Schellen en bioresonantie voor paarden
Paarden osteopaat Ann Sophie Schellen en bioresonantie voor paarden
Paarden osteopaat Ann Sophie Schellen
Hoef en woef
Hoef en woef
Trimsalon fantastic fur
Hondenhotel 't hoogstehof
Ecowell
Tuinwerken Lammers
DD LAW
DD LAW
DAP Desnoeck
DAP Desnoeck
Previous slide
Next slide
- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE