Fotoshoot - investering

Kriebelt het al van enthousiasme? 

 

Investering

Benieuwd hoe je die eerste stap zet om jouw dierbare momenten te vereeuwigen? Top! Je bent hier op de juiste plek. 📸✨

Om je shoot vast te leggen, is er een Session Fee verschuldigd. Deze omvat:

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek 
  • Jouw eigen volledige voorbereidingsbrochure
  • Een fotosessie van 1 tot 2 uur, waarin we samen onvergetelijke en pure momenten vastleggen zonder tijdsdruk.
  • Mijn expertise en creatieve visie als fotograaf, die gericht is op de schoonheid van jullie verhaal, zodat het een kostbare ervaring en blijvende herinnering wordt.
  • Persoonlijk advies over kledingkeuzes en kleurenpaletten om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet. Je hebt ook gratis toegang tot mijn “client closet” met een scala aan mogelijkheden.
  • Selectie en professionele editing van voorvertoningen waar jullie je favoriete beelden kunnen uit kiezen
  • Jouw persoonlijke Reveal & ordersessie
  • Productverzending of -afhaling

SESSIONFEE: €250*

*De session fee dekt de kosten voor de fotoshoot, maar bevat nog geen foto’s. Deze worden gekozen tijdens jou persoonlijk reveal & order sessie. Je kiest zelf wat je wil aankopen en hoeveel jij uitgeeft.

Producten

Het vastleggen van je shoot is één aspect, maar jij wil vast ook graag die prachtige foto’s mee naar huis nemen. 😎 Naast de session fee kun je jouw foto-producten afzonderlijk aanschaffen. Hier neem ik graag het werk uit jouw handen en bied ik de mooiste en hoogwaardige producten aan die je een leven lang zult koesteren.

 • Mini Book        starten vanaf: €320
 • Luxe Albums  starten vanaf: €695
 • Digitalen          starten vanaf: €350
 • Wall Art           starten vanaf: €200
 • Collecties        starten vanaf: €950

*Fotoproducten kies je op de Reveal & ordersessie en koop je dan pas aan. 

Budget beperkt?

Ik hoor je al denken, zeg Lieselotte ik heb een beperkt budget..

Geen zorgen! Pet Elegance session is inderdaad een investering, maar wel eentje die voor iedereen haalbaar is!

Na het kennismakingsgesprek kun je alvast beginnen met sparen voor jouw gepersonaliseerde Experience. Als je bij de Reveal nog niet genoeg hebt gespaard, bied ik een andere oplossing aan. Ik heb namelijk spreidingsplannen beschikbaar. Hiermee kun je de kosten van je foto’s verspreiden over 1 tot 6 maanden, met een kleine rentekost. Zodra je order volledig is voldaan, worden je foto’s afgeleverd.

Op deze manier hoef jij geen compromissen maken op basis van je budget en kun je toch al je gewenste foto’s mee naar huis nemen, als jij dat wilt!

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE