LIESELOTTE CLAESENS, DIERENFOTOGRAFE

Hallo daar! Ik ben Lieselotte, dierenliefhebber in hart en nieren én fotograaf. Ik heb van mijn uit de hand gelopen hobby mijn beroep gemaakt. Ja, je leest het goed, ik ben zo’n geluksvogel die haar liefde voor de harige, pluizige en majestueuze wezens van deze wereld omtoverde tot een geweldige carrière. 🥳

Wat me écht drijft, zijn honden en paarden. Deze prachtige dieren hebben een speciaal plekje in mijn hart, en dat voel je in mijn werk. 

Met m’n camera als trouwe bondgenoot heb ik intussen heel wat ervaring vergaard door het fotograferen van dieren, zowel hier bij ons in België als in de verste uithoeken van de wereldbol. Van de schattigste puppy’s tot de meest trotse paarden, ik heb ze allemaal voor mijn lens gehad. 😎

Maar wist je dat ik nog een andere passie heb? Ik ben dol op mensen dingen bijbrengen. Ik geef workshops over dierenfotografie, waar ik mijn kennis en ervaring deel, zodat anderen ook betoverende momenten met hun huisdieren kunnen vastleggen. Bovendien schreef ik een boek over hondenfotografie en Photoshop, waarin ik mijn geheimen deel voor het creëren van adembenemende foto’s.

Als je met mij in zee gaat voor een fotoshoot of workshop, kan je dus zeker zijn van een flinke portie passie, enthousiasme en liefde voor mijn vak. 💕 Jij en jouw viervoeter zullen zich direct op zijn gemak voelen, en dat zal je zeker terugzien in het eindresultaat. 🙌🏻 

Dus, laten we samen die momenten van liefde, vreugde en avontuur vastleggen. Laten we jouw lieve huisdier in al zijn glorie vereeuwigen, en samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan!  

Mijn beestenboel

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE