LIESELOTTE CLAESENS, DIERENFOTOGRAFE

Hallo! Ik ben Lieselotte Claesens.  Ik groeide op in een warm nest in het landelijke Bornem. Al van jongs af aan ben ik enorm gefascineerd door dieren. Naarmate ik ouder werd ben ik me ook meer voor fotografie beginnen interesseren. Sindsdien werden mijn paarden en honden mijn vaste oefenmodellen. In 2014 ging ik mijn passie achterna en behaalde ik mn diploma digitale fotografie. 

Ondertussen heb ik heel wat ervaring met het fotograferen van dieren in binnen- en buitenland. Ik specialiseer mij heel bewust in het fotograferen van honden, katten en paarden, omdat ik er zelf een bijzondere band mee heb. Die passie voel je vast en zeker wanneer je met mij gaat samenwerken.

Mijn klanten zijn heel divers. Particuliere honden, katten- of paardenbezitters, honden- of paardentrainers, professionele ruiters, fokkers van honden, katten of paarden, dierenklinieken, merken van producten voor honden of paarden,doen beroep op mij.

Bekijk zeker mijn portfolio. Je kunt mij boeken voor een fotoshoot op locatie. Ik organiseer ook workshops over dierenfotografie.

 
 

Mijn beestenboel

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE