Fotoshoot

Kriebelt het al van enthousiasme? Wacht maar tot je ontdekt hoe een fotosessie er bij mij uitziet en alles leest over mijn aanpak! 

 

Pet Elegance Session

Stap binnen in de betoverende wereld van “Pet Elegance sessions” en ontdek een ervaring die volledig draait om de unieke, verfijnde band tussen jou en jouw geliefde dier! Bij mij ben je geen nummertje; jij & jouw huisdier zijn mijn absolute prioriteit, en dat zie je terug in elke prachtige foto. 🐾✨

Een Pet Elegance Session gaat verder dan een gewone fotoshoot; het is een complete ervaring van A tot Z én volledig op maat gemaakt. Samen gaan we op zoek naar de essentie van jouw huisdier, jullie bijzondere band vastgelegd met alle liefde, verwennerij en professionele begeleiding die jullie verdienen. Laten we samen die unieke momenten vastleggen en voor altijd koesteren! 📸🌟

Lees hieronder verder om de verschillende stappen van Pet Elegance sessions te ontdekken. 

1) KENISMAKINGSGESPREK​

Welkom in mijn wereld, waar alles draait om jullie! 🐾

Ik nodig jou en je trouwe viervoeter graag uit in mijn gezellige studio voor een kennismakingsgesprek. Waarom? Omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar wie jullie zijn, waarom je een fotoshoot met je dier wilt plannen, en wat jullie verwachtingen zijn. Vertel me alles: van de gewenste locaties en seizoenen tot aan jullie persoonlijke wensen en vragen voor de shoot. Laten we zeker ook niet vergeten om te praten over jouw dier – zijn er bijvoorbeeld specifieke dingen waar we rekening mee moeten houden?

Tijdens ons gesprek neem ik je stap voor stap mee door het hele proces. Ik beantwoord al je vragen en deel handige tips en tricks om ervoor te zorgen dat de fotosessie vlekkeloos verloopt. Geen verrassingen, zodat jij volledig kunt ontspannen en genieten van de shoot. 

Terwijl we alles doornemen, nodig ik jullie ook uit om een kijkje te nemen in mijn ‘client closet’ en misschien zelfs wat outfits uit te proberen. Samen bekijken we de prijslijst en kun je alvast het assortiment aan fotoproducten verkennen.

Na ons gesprek krijg je een informatiebrochure mee naar huis, samen met de prijslijst en meer details over de beschikbare fotoproducten. Het kennismakingsgesprek vindt altijd voorafgaand aan de fotoshoot plaats, zodat jij en je dier voldoende tijd hebben om je voor te bereiden. En weet je wat het beste is? Na ons gesprek ben je helemaal vrij om te beslissen of je een datum voor de shoot wilt vastleggen. Geen verplichtingen, alleen maar mogelijkheden! 📸

2) FOTOSESSIE VASTLEGGEN​

Als jullie tijdens onze kennismaking die geweldige klik voelen, dan gaan we meteen een datum prikken voor jullie fotoshoot! Het aftellen naar jullie magische moment kan officieel beginnen! 🥳

Voor de boeking van jouw fotoshoot geldt een “session fee” van €250.

  De session fee omvat:

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek 
  • Jouw eigen volledige voorbereidingsbrochure
  • Een fotosessie van 1 tot 2 uur, waarin we samen onvergetelijke en pure momenten vastleggen zonder tijdsdruk.
  • Mijn expertise en creatieve visie als fotograaf, die gericht is op de schoonheid van jullie verhaal, zodat het een kostbare ervaring en blijvende herinnering wordt.
  • Persoonlijk advies over kledingkeuzes en kleurenpaletten om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet. Je hebt ook gratis toegang tot mijn “client closet” met een scala aan mogelijkheden.
  • Selectie en professionele editing van voorvertoningen waar jullie je favoriete beelden kunnen uit kiezen
  • Jouw persoonlijke Reveal & ordersessie
  • Productverzending of -afhaling

Let op! De session fee dekt de kosten voor de fotoshoot, maar bevat nog geen foto’s. Deze worden gekozen tijdens jou persoonlijk reveal & order sessie. 

 

3) reveal & order sessie

Na jouw geweldige fotoshoot staat er nog een bijzonder moment op het programma: jouw persoonlijke ‘reveal & order’ sessie! 🌟 Dit vind 2-3 weken na de fotoshoot plaats.

Bij mij ben je een echte VIP, en tijdens deze sessie krijg je een uitgebreide galerij voorgeschoteld met minstens 25 tot 80 adembenemende foto’s. Elk beeld is met liefde en zorg geretoucheerd en bevat al een basisbewerking. En het beste? Een aantal van deze foto’s zijn al bewerkt in mijn herkenbare stijl, zodat je alvast een voorproefje krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien op elke locatie waar we hebben gefotografeerd! 📸

Terwijl je geniet van een prachtige slideshow met al deze fantastische foto’s, zal je merken dat het een intens en wonderbaarlijk moment is. Het is echt een ervaring waar veel eigenaren enorm van genieten!

Dit is namelijk hét moment waarop de liefdevolle interactie met je huisdier tot leven komt. Elke foto legt op een betoverende manier de unieke band vast die jullie delen. 🐾

Dit is ook het moment om in alle vrijheid te kiezen welke foto’s jullie het liefst willen en aankopen. Geen gedoe met mijn persoonlijke voorkeuren, alleen maar beelden waar jullie helemaal verliefd op zijn! 😍

Maar wacht, er is meer! Jullie bepalen helemaal zelf hoe je deze prachtige momenten wilt koesteren: digitale bestanden, een gepersonaliseerd album, een print-box, wall-art, of misschien wel een combinatie van alles? De keuze is helemaal aan jullie, want bij mij hebben jullie ZELF de touwtjes in handen! 

4) PRODUCT AFLEVERING

 

Na het kiezen ontvang je jouw fotoproducten na ongeveer  5 weken. Ik ga persoonlijk door elk product om te zorgen voor perfectie en topkwaliteit. Zodra alles goedgekeurd is, kan jij je producten persoonlijk komen ophalen in de studio. Of als je ze liever rechtstreeks aan jouw voordeur met de post ontvangt, is dat ook helemaal oké! 🚚🏠

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE