Boek: Alles wat je moet weten over basis hondenfotografie en photoshop

Droom jij er ook van om zo’n prachtige hondenplaatjes te maken? Dan is dit boek helemaal wat voor jou!

Hieronder vind je meer informatie en een overzicht van de prijs.

 
 

Het boek

Ben je een beginnende hondenfotograaf, een hobby hondenfotograaf of een hondenbaasje dat graag meer over hondenfotografie wil leren? Heb jij moeite met het manueel instellen van jouw camera? Ben je benieuwd hoe ik een fotosessie aanpak? Wil jij jouw hondenfoto’s naar een hoger level brengen door middel van photoshop? Dan is deze workshop in boekenvorm iets voor jou! 😎

In dit boek leg ik haarfijn de basis rond fotografie en photoshop, specifiek toegepast op hondenfotografie uit. En dat in mensentaal, zonder al die technische termen. 💪🏼 Naast de theoretische kennis, geef ik verschillende tips en tricks vanuit mijn eigen ervaring alsook verschillende thuisopdrachten waarmee je op je eigen tempo aan de slag kan gaan. 📷

Sneak peeks

Jij bent allicht RAZEND benieuwd naar de inhoudstafel en enkele pagina’s uit het boek hé?! 😌🤭🫣

Wel check dan maar snel even volgende afbeeldingen 😁 👉🏻

Previous slide
Next slide

Sneak peeks

Jij bent allicht RAZEND benieuwd naar de inhoudstafel en enkele pagina’s uit het boek hé?! 😌🤭🫣

Wel check dan maar snel even volgende afbeeldingen 😁👇🏻

Previous slide
Next slide

TARIEF

Hieronder kan je een overzicht vinden van de verschillende pakketten waaruit je kan kiezen.

basic

299
 • Fotografie- en photoshop boek
 • LCPD.be actionset
 • LCPD.be fotografieleiband
 • Verduidelijkingsvideo's photoshop
 • Portfolio review
 • Teams meeting
 •  

premium

375
 • Fotografie- en photoshop boek
 • LCPD.be actionset
 • LCPD.be fotografie leiband
 • Verduidelijkings video's Photoshop
 • 1 portfolio review
 • Teams meeting
 •  
Populair

Exclusive

500
 • Fotografie- en photoshop boek
 • LCPD.be actionset
 • LCPD.be fotografie leiband
 • Verduidelijkings video's photoshop
 • 3 portfolio reviews
 • 1 teams meeting*
 •  

* Tijdens deze teams meeting mag je een uur lang vragen stellen over dingen die jou niet duidelijk zijn, waar je nog extra tips en tricks over zou willen, extra portfolio review,.. Kortom je mag deze invullen naar wens.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag niet bij dit lijstje? Aarzel dan niet om deze te stellen. Je kan dit via dit formulier doen. 

 
Ja hoor! In dit boek leg ik jou haarfijn de basis rond fotografie uit, specifiek toegepast op hondenfotografie.
 
Ja hoor! Ik ben van het principe dat je nooit helemaal bent uitgeleerd! Zelf als een iets meer ervaren hondenfotograaf kan je nog leuke tips en tricks uit het boek halen.

Maar wees je er wel van bewust dat dit boek meer gefocust is op de beginnende hondenfotograaf. 
 

Zeker en vast! Photoshop is een super uitgebreid programma waar je tal van dingen op verschillende manieren kan doen. Misschien doe ik iets wel veel gemakkelijker dan hoe jij het altijd al deed. Of kan mijn workflow jou wel helpen om meer structuur te krijgen in je eigen workflow.

Het boek bevat uiteraard enkele technische termen. Maar ik heb mijn uiterste best gedaan om zowel bij het fotografie- als het photoshop gedeelte alles zoveel mogelijk in mensentaal uit te leggen. 

Zeker en vast! Tijdens mijn workshops is mijn “babbeltijd” beperkt. (ohjee en ik babbel al zoveel zeg 🤭😜)

Ik kan nooit zo uitgebreid vertellen wat ik allemaal uittypte in dit boek. Het boek is een mooi verlengde van mijn workshops. Je hebt alles nog eens extra uitgebreid op papier met tal van voorbeeld/inspiratie foto’s. 

Dit zijn “handelingen (NL)/actions (EN)” die ik tijdens mijn workflow in photoshop gebruik. Deze vergemakkelijken bepaalde handelingen die je doet doormiddel van 1 klik. 

Afhankelijk van het gekozen boekenpakket; mag je mij x-aantal keer een 3-tal foto’s doorsturen, waar jij graag feedback op zou hebben. 

Tijdens deze portfolio review bekijk ik jouw foto’s op de fototechnische zaken alsook op de bewerking. Ik stuur bij indien dat nodig is en geef extra tips en tricks om jouw foto’s naar een nog beter resultaat te brengen.💪🏼 

Voorlopig is het boek enkel in het Nederlands te verkrijgen.

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE