Fotoreis IJsland 2022

Heb je een enorme liefde voor reizen en is het je droom om dit te kunnen combineren met je passie voor fotografie? Lees dan snel verder voor meer informatie! 

 
 

Fotoreis IJsland 2022 - zaterdag 16 juli - vrijdag 22 juli

Wat een betoverende ervaring was onze reis naar IJsland in 2022! 🇮🇸

De aanloop naar onze reis begon met een kleine teleurstelling, aangezien mijn co-host Jikke helaas door Covid gedwongen werd om thuis te blijven. ☹️🥺 Gelukkig vonden we snel een uitstekende vervanger voor Jikke, die ons kon bijstaan gedurende de rest van de reis.

De reis zelf verliep volgens plan. We hadden het genoegen om met prachtige modellen te werken op de meest adembenemende en magische plekken in Zuid-IJsland. 🤩 Dankzij moderne technologie, zoals Zoom, konden we Jikke nog steeds betrekken bij onze avonturen. Ze gaf verschillende workshops en deed mee aan onze quiz en andere speciale momenten. 💕

De dagen waren lang en de nachten kort, mede dankzij de betoverende middernachtzon in IJsland. Toch kon niets de pret bederven. Na zeven onvergetelijke dagen keerden we vermoeid maar voldaan huiswaarts. 🙏🏻

Wie zijn jouw hosts voor deze week?

Myself-2

Lieselotte

Jikke

Hallo! Ik ben Lieselotte van LCPD.be, ik ben 26 en een Belgische (full-time) dieren fotograaf. Ik specialiseer mij al 10 jaar op het gebied van honden-en paardenfotografie. Met mijn eigen 3 IJslandse paarden en ondertussen al meer dan 10 trips aan het land zelf, kan je mij een echte IJslandfanaat en expert noemen.

Hi! Ik ben Jikke, 24 jaar en een enthousiaste reisfanaat uit Nederland. In het dagelijkse leven ben ik ondernemerscoach voor dierenfotografen en organiseer ik mijn grootste passie; fotoreizen. Het is mijn missie en droom om zoveel mogelijk andere fotografen mee te nemen naar een nieuwe omgeving om zo jou persoonlijk en als bedrijf te laten groeien.

Ervaringen van deelnemers

Impressies fotoreis 2022

nl_BE