Previous
Next

Een fotoshoot in 6 stappen

Je maakt een reservatie, direct in mijn agenda

Ik contacteer jou om de fotoshoot voor te bereiden.

De fotoshoot gaat door op de plaats van locatie.

De dag na de fotoshoot krijg je een eerste selectie te zien.

Op basis van jouw definitieve selectie werk ik de beelden af.

Je kunt nadien bij mij terecht voor reproducties of leuke extra’s.

TARIEf

Een professionele fotoshoot van je dier(en) is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. De basis kostprijs voor een fotoshoot met 6 eindbeelden bedraagt 350*. 

Inclusief
6 digitale beelden op hoge resolutie en webformaat
5 afdrukken op 10×15 cm
1 afdrukken op 20×30 cm
Poster 40x60cm 
Digitaal nabestelpagina 

*Excl. reiskosten. Verplaatsing op locatie is uiteraard mogelijk, hiervoor worden verplaatsingskosten in rekening gebracht van €0,25/km. Bij een enkele reis langer dan 1h, wordt er per uur een extra toeslag van €25 gerekend.

 
 
- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous
Next
nl_BE