Interview Mazda belgium

Vorig jaar werd ik via Instagram gecontacteerd door Mazda Belgium. Mijn – speciaal gewrapte – Mazda CX-5 was al door verschillende mensen gespot en ze vroegen of ik wou meewerken aan een nieuw project. UITERAARD zei ik daar ja op 😁

Na een telefoontje werd het duidelijk waarvoor ze met mij juist wouden samenwerken. Mazda zou een nieuwe digitale blog oprichten met inspirerende verhalen over Mazda en de verhalen van hun klanten mochten daar zeker niet in ontbreken. 

Ze vonden het geweldig wat ik met mijn Mazda CX-5 had gedaan en wouden mij daar graag enkele vragen over stellen.

Al snel volgde er een interview over wie ik juist ben, hoe ik in contact kwam met Mazda, vanwaar de inspiratie kwam voor mijn wrap en uiteraard over mijn mooie beroep van honden- en paardenfotograaf; DE inspiratie voor mijn carwrap. 

Na het fijne interview volgde er uiteraard ook nog een fotoshoot met de auto. Mijn dieren, die mijn inspiratie waren om ooit met fotografie te beginnen, mochten uiteraard ook niet ontbreken op de foto’s. 

Na heel wat maanden geduld hebben verscheen het artikel en kan ik het dus ook eindelijk met jullie delen. 😁

Lees het artikel hier.

nl_BE