Fotowandeling Ardennen

Fotografeer samen met mijn 3 prachtige honden modellen in de prachtige variërende omgeving van Malmedy, tijdens het avondlicht. Tijdens een  wandeling van ongeveer 5 km zullen we verschillende stops maken om de prachtige modellen in de omgeving vast te leggen. 

Ylana-web-1

Wil jij graag weten hoe ik te werk ga tijdens het fotograferen? Welke jij instellingen, composities, poses en locaties ik gebruik om een mooie foto te maken? 

Tijdens deze fotowandeling mag je mij alle vragen stellen die jou te binnen schieten en help ik jou om het perfecte plaatje te kunnen maken in deze prachtige omgeving. De foto’s die je tijdens de fotowandeling maakt, mag je vrij gebruiken voor portfolio/wedstrijden/website/flyers/andere.

 Het manueel kunnen instellen van je camera is een must, enige kennis van hondenfotografie is gewenst. Er is geen tijd om heel de theorie rond fotografie/hondenfotografie uit te leggen. 
 
Je kan optioneel een privéworkshop nabewerking bij boeken, hierbij ontvang je €25 korting. De privéworkshop komt neer op €225. Vermeld dit bij “extra informatie” indien je de privéworkshop graag wenst bij te boeken. 
 

Praktisch

09/10/2021

17:00 - 20:30

Malmedy

125

Benodigdheden

Contactgegevens:

nl_BE