Fotoshoot - studio

Droom je van om de unieke foto’s van jouw dier? Dan ben ik graag jouw professionele fotograaf!

Hieronder vind je meer informatie en een overzicht van de tarieven.

 
 

Een fotoshoot in 6 stappen

Je maakt een reservatie, direct in mijn agenda

Ik contacteer jou om de fotoshoot voor te bereiden.

De fotoshoot gaat door op de plaats van locatie.

De dag na de fotoshoot krijg je een eerste bewerkte foto en je persoonlijke galerij te zien.

Op basis van jouw definitieve selectie werk ik de beelden af.

Je kunt nadien bij mij terecht voor reproducties of leuke extra’s.

TARIEF

Hieronder kan je een overzicht vinden van de verschillende tarieven en fotoshoot pakketten.

Bij elke fotoshoot ontvang je de dag nadien een preview en een eigen persoonlijke galerij waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen. 

kat/hond

Locatie Bornem
250
 • Onbeperkte shoot tijd
 • 5 digitale bestanden (web/HR)
 • Onbeperkt aantal dieren
 • Persoonlijke galerij*
 • 1 achtergrondkleur**
 •  
 •  

Cake smash hond

Locatie Bornem
275
 • Onbeperkte shoot tijd
 • 5 digitale bestanden (web/HR)
 • 1 hond
 • Persoonlijke galerij*
 • 1 achtergrondkleur**
 • Versiering en taart
 •  

Nestjes kat/hond

Locatie Bornem
325
 • Onbeperkte shoot tijd
 • 10 digitale bestanden (web/HR)
 • Onbeperkt aantal dieren
 • Persoonlijke galerij*
 • 1 achtergrondkleur**
 •  
 •  

* In jouw persoonlijke galerij vind je alle onbewerkte foto’s. Je kan zelf jouw eigen foto’s uitkiezen en foto’s bijbestellen indien gewenst. Het bijbesteltarief is €30,- per foto. Onbewerkte foto’s worden niet afgeleverd. 

**Meerder achtergrondkleuren zijn mogelijk, deze kan je aan €25 per achtergrondkleur bijbestellen.

FAQ STUDIO KAT/HOND

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest gestelde vragen over een studio fotoshoot.

De studio is gelegen op volgend adres: Weertstraat 66, 2880 Bornem

Achter de hoek van het gebouw (in de Heystraat) is een kiezelparking waar je je kan parkeren. Binnenkomen kan je via de blauwe deur via het koertje of via de voordeur.

Studioshoots kunnen gepland worden van maandag tot zondag tussen 10h en 20h00.

Meestal zijn we na 45 – 60 minuten klaar met de fotoshoot. 

Uiteraard is dit steeds afhankelijk van het dier en het aantal achtergrondkleuren. Gaat alles vlot dan kan het zijn dat we wat eerder klaar zijn, heeft jouw dier wat meer acclimatisatie tijd nodig, dan kan het wat langer duren. 

De fotoshoot verloopt steeds op het tempo van het dier, er is geen tijdsdruk. 

De verschillende achtergrondkleuren kan u hier vinden. 

Een fotoshoot in de studio met katten of honden die angstig zijn, is niet voor ieder dier weggelegd. 

Informeer voor het boeken van de fotoshoot best even bij Lieselotte. Misschien is een fotoshoot buiten op locatie wel een beter idee. 

Je zal je de dag na jouw fotosessie een sneek peak ontvangen via email of social media. Maak dus zeker dat je de pagina van Lieselotte Claesens volgt op Facebook en Instagram!

Samen met de eerste sneak peek, ontvang je tevens ook jouw persoonlijke galerij. De gekozen foto’s ontvang je na maximum 4 weken, deze kunnen via een persoonlijke link gedownload worden.

In jouw persoonlijke galerij staan alle onbewerkte foto’s. Hieruit kan je het aantal  foto’s kiezen dat inbegrepen zat in jouw fotosessie en is het mogelijk om eventueel extra foto’s bij te bestellen. Het bijbesteltarief is €30,- per foto.

Onbewerkte foto’s worden nooit afgeleverd aan de klant, enkel de gekozen bewerkte beelden.

Een web-bestand is 2048×1365 pixels groot en bevat het watermerk van LCPD.be. Dergelijke bestanden worden gebruikt voor het plaatsen op internet en social media. Het formaat is echter NIET geschikt voor afdrukken.

De ‘HR’ in een HR-foto staat voor ‘hoge resolutie’. Deze foto’s mogen NIET op internet worden geplaatst en zijn enkel geschikt voor persoonlijk gebruik. Je kunt deze foto’s laten afdrukken op elk gewenst formaat. Zie ‘disclaimer – algemene voorwaarden’ voor het gebruik van web-bestanden en HR-foto`s.

- Margot Mennens -
"Super fijne fotoshoot gehad bij Lieselotte. Door de vele vliegen was het geen gemakkelijke shoot maar Lieselotte bleef rustig en geduldig. Achteraf vlotte communicatie. Ook het eindresultaat heeft ze heel vlot afgewerkt. Dankjewel voor de mooie foto's!"
- Maarten Van Landeghem -
“ Zeer vriendelijke, geduldige en enthousiaste fotografe. Bij de laatste puppyshoot die we hadden, konden we onze ogen niet geloven. Onze puppy heeft poses aangenomen waarvan we niet eens wisten dat ze dat al kon. Lieselotte kreeg het allemaal voor elkaar! Nog nooit een tegenvallend resultaat gezien en altijd een positieve ervaring opgedaan dankzij LCPD!!”
- Ann-Sophie Schellen -
“Lieselotte hebben we laten komen voor een bedrijfsreportage. Een keer iets anders voor haar en ook deze foto’s waren super geslaagd. We hadden al via via gehoord van haar mooi werk vanwege de lichtinval op de foto’s. Lieselotte heeft de zaken die we hebben gevraagd ook allemaal met klasse op beeld gezet. Zeker aan te raden!”
- Kim Cornelli -
“Onlangs volgde ik een priveworkshop puppyfotografie bij Lieselotte. Zelf had ik al wat ervaring in het fotograferen, maar ik wilde toch nog heel graag bijleren. daarom boekte ik een workshop. Tijdens deze workshop heb ik nieuwe dingen geleerd en ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad zeker een workshop aan bij haar.”
- Leen Heeze -
“ Tijden de lockdown volgde ik een een online workshop bij Lieselotte. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik heb zeer veel bijgeleerd! Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Ik vind het zeker ook een aanrader als je met photoshop wil leren werken!”
Previous slide
Next slide
nl_BE